Kom naar onze InfodagOp 6 januari 2021 hebben wij onze Infodag.
Let op: we hopen dat alles door kan gaan. Houd onze site goed in de gaten, als er wijzigingen zijn, wordt dat hier vermeld.

Onderstaand het (voorlopige) programma en de tijden.

13.30 uur voor leerlingen van groep 8
’s Middags: open lessen van 13.30-16.00 uur
De basisschoolleerlingen maken in groepen kennis met de school onder begeleiding van leerlingen uit klas 4 en 5 en nemen deel aan allerlei lesactiviteiten. Zo zijn er lesjes Frans, aardrijkskunde en wiskunde zoals die in de brugklas worden gegeven. Verder wordt er gesport, kennisgemaakt met het Bèta-lab en ervaren de leerlingen wat muziek en beeldende vorming in de brugklas inhouden.

19.00 uur voor de leerlingen én de ouders/verzorgers
’s Avonds: open school van 19.00-21.30 uurVanaf 19.00 uur kunnen basisschoolleerlingen samen met ouders en andere belangstellenden onze school bezoeken. Ontmoet onze docenten en leerlingen en vraag ze alles wat je wilt weten! Maak kennis met de verschillende vakken, de afdelingen, de begeleiding die we bieden en ontdek ons speciale Tickets4Talent- en Cambridgeprogramma dat start in de brugklas. Verder zijn er informatiebijeenkomsten met uitleg over onze school waar je al je vragen kunt stellen.

We kunnen ons goed voorstellen dat ouders op de infodag samen met hun kind de school willen zien. Ouders zijn daarom ook ’s middags van harte welkom. Het programma bevat dan korte lessen en activiteiten en is vooral gericht op de leerlingen. Het avondprogramma heeft een meer informatief karakter en is vooral gericht op de ouders. Maar uiteraard zijn ook de kinderen ’s avonds welkom.

Persoonlijke voorlichting
Door de coronacrisis zijn de mogelijkheden om kennis te maken met het Willem van Oranje College sterk ingeperkt. Dat is erg jammer. Om u te voorzien van de benodigde informatie is het daarom ook mogelijk dat u contact opneemt met de school voor individuele persoonlijke voorlichting. We staan u graag te woord!

SAVE THE DATE !

Waalwijk
Open school
WOENSDAG 6 JANUARI 2021


Let op: we hopen dat alles door kan gaan.
Houd onze site goed in de gaten.
Als er wijzigingen zijn, wordt dat hier vermeld.

 

Contact

De Gaard 4
5146 AW Waalwijk
0416-333069